eos’un ürün kilidini sadece kadınlar çözebiliyor!

Editörün seçtikleri

eos’un popüler vanilya kaşmir vücut losyonu, erkeklerin ilgisini çektiği bir TikTok paylaşımı sonrasında beklenmedik bir dönüşe uğradı. Kevin White adlı bir erkeğin ürünle ilgili deneyimlerini paylaşması, videoyu 2,5 milyon kişiye ulaştırarak ABD’de erkeklerin bu ürüne olan ilgisini artırdı. Ancak, bu durum ürünün asıl hedef kitlesi olan kadınlar arasında endişe yarattı; çünkü kadınlar, ürünlerinin stoklarına erkeklerin ortak olmasından rahatsızlık duymaya başladı.

Mischief adlı ajans, ortaya çıkan bu karmaşayı fırsata çevirerek, kadınların içini rahatlatmak ve ürünlerini erkeklerden korumak amacıyla özel bir ambalaj kilidi tasarladı. Henüz prototip aşamasında olan bu ambalaj kilidi, üç halkalı bir kilit mekanizmasına sahip. Losyonu erkeklerin elinden korumak isteyen kadınlar, eos’un resmi web sitesi eoslotionlock.com üzerinden bilgilerini paylaşıp güncellemeleri takip edebilirler. Ayrıca, bilgilerini paylaşan kullanıcılara özel hediyeler de sunuluyor.

eos Marka Pazarlama ve Medya Başkan Yardımcısı Carley Caldas, markalarının her zaman tüketicilerini dinlediğini ve hızlı bir şekilde eyleme geçtiklerini belirterek, “Bu yaklaşımda bol neşe ve sürpriz var, çünkü insanların markayı nereye taşıyacağını önceden bilemiyorsunuz” diyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mischief @ NFA (@mischiefusa)’in paylaştığı bir gönderi

Mischief Kreatif Direktörü Hunter Fine ise, kadınların losyonlarının erkekler tarafından kullanılmasını önlemenin en basit yolunun, buna değmeyecek bir uğraşı eklemek olduğunu düşündüklerini ifade ediyor. Ayrıca, hızlı hareket etme gerekliliğinin farkında olduklarını vurguluyor.

Ürünün lansmanı ve ambalaj kilidinin geleceği konusundaki gelişmeleri takip etmek isteyen kullanıcılar, sosyal medya platformlarından ve resmi web sitesinden güncel bilgilere ulaşabilirler.”

- Advertisement -spot_img

Diğer Haberler

- Advertisement -spot_img

İlgili Haberler

Haber Bültenimize Üye Olun