The Purest Solutions, girişimci kadınlarla Samsun’da buluştu!

Editörün seçtikleri

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Samsun Buluşması’nda kadınlara girişimciliğin püf noktaları anlatılırken, konuşmacılar arasında The Purest Solutions’ın Marka Müdürü Duygu Yıldırım’da yer aldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte kadınlara girişimciliğin püf noktaları uzmanlar tarafından katılımcılarla paylaşıldı. Markalaşma ve pazara erişim konusunda desteğe ihtiyacı olan küçük ölçekli işletmelere de çalışmaya dahil edileceği vurgulanan buluşmada, The Purest Solutions’ın Marka Müdürü Duygu Yıldırım, şunları söyledi:

“The Purest Solutions olarak “Temiz Marka” algısını faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda şeffaflıkla sürdürmeye çalışıyoruz. Tüketici alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş olan sorun odaklı sonuç veren çözümler sunuyoruz. Marka olarak kadın emeğinin hak ettiği değeri bulması adına elimizden geleni yapıyoruz. The Purest Solutions olarak bünyemizde kadın çalışan sayısının çoğunlukta olması kadın istihdamı açısından bizlere umut veriyor.”

Buluşmada kadınların iş dünyasındaki varlığı ve oluşturdukları yeni ekosistem yalnızca kendi başarıları için değil, aynı zamanda gelecek nesillere ilham kaynağı olması vurgusu yapılarak buluşma son buldu. Program, açılış konuşmalarının ardından başarılı girişimciler Duygu Yıldırım, Ferzan Çakar, Melike Yüksel Sevindik ve Banu Koç Çakan’ın sunumları ile sona erdi. Etkinliğe ayrıca Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, SAMSİAD Başkanı Süleyman Ferşat Eldemir, SAMİKAD Başkanı Şehnaz Dereli, Batı Karadeniz TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanları katıldı.

- Advertisement -spot_img

Diğer Haberler

- Advertisement -spot_img

İlgili Haberler