Abdi İbrahim’de 2 üst düzey atama

Editörün seçtikleri

Abdi İbrahim’de Uluslararası Pazarlar ekibi bünyesinde 2 üst düzey atama gerçekleştirildi. Barış Güven, Orta Doğu Kuzey Afrika (MENA) ve Körfez Ülkeleri (GCC), Cemal Battal ise Balkan ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) Bölge Direktörlüğü görevlerine getirildi.

Türk ilaç sektörünün 22 yıldır kesintisiz lideri konumundaki Abdi İbrahim, yurt dışı pazarlarda büyüme vizyonu doğrultusunda 2 üst düzey yönetici ataması gerçekleştirdi. Uluslararası pek çok şirkette yaklaşık 20 yıldır üst düzey görevlerde bulunan ve en son Abdi İbrahim’de Cezayir Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Barış Güven, Orta Doğu Kuzey Afrika (MENA) ve Körfez Ülkeleri (GCC) Bölge Direktörü olarak atandı. Sağlık sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi olan Cemal Battal ise Balkan ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) Bölge Direktörü görevine getirildi.

Barış Güven, Orta Doğu Kuzey Afrika (MENA) ve Körfez Ülkeleri (GCC) Bölge Direktörü

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Barış Güven, yüksek lisansını aynı alanda İngiltere’de London Metropolitan Üniversitesi’nde tamamladı. Bayer bünyesinde Satış Temsilcisi olarak iş hayatına başlayan Güven, daha sonra aynı şirkette Marka Müdürü olarak görev yaptı. Sanovel, Novartis, Reckitt Benckiser, Sandoz gibi uluslararası markalarda pazarlama ve satış birimlerinde üst düzey yöneticilik yapan Güven, en son Abdi İbrahim’de Cezayir Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürütüyordu.

Cemal Battal, Balkan ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) Bölge Direktörü

Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu olan Cemal Battal, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi’nde işletme dalında tamamladı. Kariyerine 1996 senesinde Philip Morris’te başlayan Battal, sağlık sektörüne ise 2002 yılında MSD bünyesinde iş zekâsı analisti olarak adım attı. Johnson & Johnson ve Teva gibi önde gelen şirketlerde stratejik planlama, satış, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında üst düzey yöneticilik yapan Cemal Battal, son olarak Wiserlife şirketinde CEO olarak görev yapıyordu.

- Advertisement -spot_img

Diğer Haberler

- Advertisement -spot_img

İlgili Haberler

Haber Bültenimize Üye Olun